Om het voor jou zo handig en overzichtelijk mogelijk te maken hebben wij de meeste gestelde vragen hieronder op een rijtje gezet. Van verzending tot garantie en van betalen tot aan bestellen vanuit het buitenland. Je vindt het allemaal hieronder terug, en staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij reageren razendsnel op jouw vraag of opmerking!
Bestel je op werkdagen (dus van maandag t/m vrijdag) voor 17.00 uur dan gaan wij direct aan de slag met het verzenden van je bestelling. Dit betekent dat je bestelling binnen 7 dagen wordt bezorgd. In 99% van de gevallen gebeurt dit ook maar helaas hebben wij niet altijd invloed op de snelheid van onze vervoerder, het gebeurt dus weleens dat je bestelling een dag later wordt bezorgd.
Jazeker! Wij hanteren de wettelijke 14 dagen, vanaf het moment van ontvangst, om je bestelling naar ons te retourneren. Het is daarbij wel belangrijk dat het product ongehavend is. Als je een artikel retour wilt sturen dan kan je een e-mail sturen naar info@studiointe.com en dan zorgen we ervoor dat het artikel bij je opgehaald wordt.
Betalen gaat bij ons heel eenvoudig en veilig. Zo kun je tijdens het afrekenen kiezen voor iDeal, Creditcard of PayPal. iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie, onze betalingspartner die ervoor zorgt dat jouw betaling veilig verwerkt wordt. Een betaling via PayPal gaat rechtstreeks via PayPal waarbij je gebruik kunt maken van je huidige PayPal account.
Omdat wij bestellingen ook verzenden naar België en Duitsland hebben wij rekening gehouden met uitgebreide betaalmethoden. Zo kun je kiezen voor Mister Cash (populair in België) of voor SOFORT Banking (populair in Duitsland). Natuurlijk kun je ook kiezen voor iDeal, Creditcard of PayPal, die keuze is helemaal aan jou!
Betalen gaat bij ons heel veilig. Allereerst wordt alle data die je invoert in onze website veilig verwerkt doordat wij gebruik maken van een beveiligde verbinding middels een SSL certificiaat. Daarnaast worden betalingen extern afgehandeld door Mollie en PayPal. Betrouwbare partners waarbij je niet bang hoeft te zijn voor frauduleuze handelingen als gevolg van je betaling aan ons.
Nee, wij werken volledig online. Wij hebben geen fysieke locatie waarbij je producten kunt bekijken en/of passen. Om die reden hebben wij ook geen betalingsmogelijkheden op locatie. Iedere bestelling op MeubelCombi.nl wordt volledig online afgehandeld inclusief betalen.
Bij ons betaal je 9,95 euro aan verzendkosten, verzending is echter gratis bij besteding vanaf 200 euro. Bestel dus in één keer meerdere producten en pak je voordeel! Indien je woonachtig bent in België en Duitsland geldt hetzelfde tarief.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.
You have successfully subscribed!
This email has been registered